Vizualni identitet i ambalaža

The Visual identity is essential for the recognition of your company. Može ga se definirati kao karakter, skup prepoznatljivih karaktetistika koji daje i potvđuje vrijednost vaše tvrtke ili robne marke. Čini je prepoznatljivom i različitom od konkurencije.

For successful implementation it is necessary to understand and explore the trends of a specific market and competition, which is a very serious project which is the basis of the advertising campaign.

Uloga vizualnih elemenata je bitna jer se njima uspostavlja i emocionalna veza izmedju vaše tvrtke, proizvoda /usluga i vaših klijenata. Dobro kreiran identitet najsnažniji je oblik komunikacije s klijentima. Vizualni identitet nije samo logo iako je on osnova.

Vizualni identitet sastoji se od...

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

OSNOVNIH GRAFIČKIH STANDARDA

logotipa i znaka, zaštitne boje ili sustava boja te tipografije

PRIMARNIH SREDSTAVA KOMUNIKACIJE

standarda za listovne papire, kuverte, posjetnice, e-pošte, poslovne mape

SEKUNDARNIH SREDSTAVA KOMUNIKACIJE

sustava oglašavanja, prospekata, kataloga, vrećica, jelovnika, etiketa, poslovnih poklona, suvenira i dr.

Prilikom izrade vizualnog identiteta za vaše potrebe uključujemo naš cijeli tim - stručnjake za marketing, grafički i web dizajn a sa osnovnim ciljem da do vaših klijenata dopremo na učinkovit i profesionalan način.

Povjerite nam izradu svog vizualnog identiteta kao i njegovu realizaciju s potpunim povjerenjem čak i ako se radi o jednostavnoj promidžbenoj akciji kojom želite potaknuti promjenu. Biti ćemo vam u potpunosti na usluzi u vrlo kratkom roku.