Grafički dizajn

Grafički dizajn je u svojoj osnovi kombinacija tipografije, ilustracije i fotografije a njime se ostvaruje vizualna komunikacija te jednostavno i duboko prenosi ideja ili poruka. Svjesno i namjerno kreativno i vjerodostojno takvim načinom korisnik prezentira svoj maksimum u poslovanju na neverbalni način. Njegova je osnovna uloga uloga komunikacija, stoga se smatra umjetničko - znanstvenom disciplinom i neophodan je dio svakog marketinga.

Komunicira putem logotipa i znaka koji se nalazi na svakoj posjetnici, listovnom papiru (memorandumu), kuverti. Prezentira vas nepreglednim nizom grafičkih proizvoda i procesa:

  • poslovnom mapom, blokom, iskaznicom, pozivnicom, čestitkom, godišnjim izvješćem, rokovnikom, kalendarom, vrećicom, omotnim papirom, naljepnicom, privjesicom...
  • kroz oglase, plakate, letke, brošure te različite publikacije proširuje se na druge medije (web, smartphone, tv..)
  • ambalažom koja vaš proizvod prodaje i višestruko štiti, a primjenom vizualne komunikacije vrlo dojmjivu poruku ostaviti će i vaše službeno vozilo, displej, izlog, prodajno ili promotivno mjesto ali i pokloni, znaci pažnje kojima darivate vaše vjerne korisnike i partnere

Što sve možemo za vas napraviti?

Ukratko, u skladu sa vašim zahtjevima profesionalno kreativno ćemo za vas osmisliti kompletni ili djelomični vizualni identitet te svakovrsnu ambalažu, poštujuci vaše želje i potrebe. U slijedu procesa također napraviti i grafičku pripremu, te organizirati kvalitetnu, brzu i povoljnu izvedbu (tisak) bilo kojim tehnološkim postupkom.

Zatražite naš portfolio i reference!

Save

Save

Save