Izlozi i interijeri

Uređenje poslovnih i sajamskih prostora

Nastojimo od vaših poslovnih prostora napraviti nešto više od mjesta gdje se kupuju proizvodi, nude usluge, ugovaraju poslovi, zabavlja ili opušta. Naši aranžeri, dekorateri i dizajneri prate trendove i interese vaših klijenata i tako im približavaju vašu ponudu, ciljeve, vizije a neposrednim komuniciranjem. Mi vodimo brigu o svemu od idejnog riješenja u skladu s vašim najvišim htijenjima i potrebama do same izvedbe i analize.

Dizajn i aranžiranje izloga

Izgled i poruka izloga ima ključnu ulogu u odluci kupca da li će ući u vaš poslovni prostor ili proći pored njega. Ono što je časopisima naslovnica, vama je to vaš izlog -obavjesni pano ili jumbo plakat koji će vrlo efikasno prenjeti duboku poruku kupcu.

Dosadni, slabo osvjetljeni, neprofesionalno uređeni i zanemareni izlozi ostaviti će negativan dojam na vaše postojeće i potencijalne klijente. Osvježite li ga često novom ponudom ili novim idejnim rješenjima (koje ne moraju koštati puno) zaintrigirati će te postići bolje prodajne rezultate.

Pri uređenju izloga vodimo brigu da:

  • Prenesu snažnu neverbalnu marketinšku poruku (posebnu prodajnu akciju, novosti u ponudi…)
  • Ukomponiramo vaše proizvode i usluge u sezonske i tematske elemente budeći kod vašeg potencijalnog i stalnog kupca osobne emocije i iskustvo s krajnjim ciljem – posjetom vašem poslovnom prostoru i željom za vašim proizvodima ili uslugama.
  • Iznenadimo uvijek atraktivnim idejama i vrhunskom izvedbom koja će privući pažnju. Prolaznici ne samo da će osjećati potrebu da priđu izlogu i uđu u vaš poslovni prostor, nego ga moguće i fotografirati, podijeliti doživljaj sa prijateljima te dodatno proširiti vašu poruku. Svakim dizajnerskim rješenjem ispričamo priču koja pljeni pažnju te potiče na akcije
  • Motiviramo ulazak u vaš poslovni prostor. Prezentiramo vašu ponudu u skladu sa najvišim standardima čime postaje bolja, zanimljivija i neophodnija od ostale na tržištu.

Koliko često mijenjati izgled izloga?

Što češće mijenjate izgled izloga, biti će te zanimljiviji kupcima, no naravno u skladu sa vašim poslovanjem i buđetom rado ćemo vam izraditi osobni prezentacijski plan te omogućiti ugovorno održavanje.