Marketing društvenih mreža / Community management

Home / Blog / Akcije / Marketing društvenih mreža / Community management

Naši su dosadašnji klijenti, male i srednje tvrtke od nas uvijek tražili brzo i povoljno rješenje; bez previše "filozofiranja" i apstraktnih pojmova, da ponuda bude što jednostavnija i jasna a cijenom prilagođena njima i njihovim potrebama. Naše je usluge ponekad teško staviti u jednostavni okvir i cjenik. Unatoč tome potrudili smo se.

Tako smo neke od "kompliciranih" usluga (sa 1ooo nijansi), posebno Community management pojednostavili, podijelili u "pakete" sukladno potrebama tržišta i manje zahtjevnih klijenata. Međutim, ukoliko su vaše potrebe i očekivanja veće od ponuđenih paketa (ukoliko postoji potreba za plaćenim oglašavanjem, zahtijevnijim objavama i sl.) kontaktirajte nas, zatražite posebnu ponudu na i zahtjev ćemo ju izraditi prilagoditi se i baš Vama, zahtijevnijima s puno očekivanja.

Kako radimo marketing društvenih mreža / Community management za vas?

Prije svega upoznati ćemo vaše poslovanje. Pritom uzeti u obzir sve vaše potrebe, zahtijeve i ideje. Zatim ćemo analizirati vaše trenutne potencijale i ciljane kupce, predložiti, a nakon toga zajedno s vama odrediti strategiju koja je najbolja za vaše poslovanje.

Pratiti ćemo i komunicirati s vašim fanovima i korisnicima te dalje analizirati rezultate te u skladu s time se prilagođavati i izraditi daljnju strategiju. Naravno slati vam i mjesečne izvještaje.

Iskoristite moć društvenih mreža,

JAVITE NAM SE OVDJE

sa svojim željenim paketom za oglašavanje ili specifičnim potrebama koje imate.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

(Visited 189 times, 1 visits today)