Izrada i dizajn web stranica

Radimo kompletan proces izrade i održavanja web stranica, od analize, planiranja, osmišljavanja koncepta, do dizajna i programiranja. Nakon izgradnje možete vrlo jednostavno samostalno ažurirati sadržaj ili to i tehničko održavanje prepustiti nama.

Web stranice od analize i planiranja, izgradnja i development, ažuriranje i održavanje

Web stranice su ključni dio vašeg poslovanja.

Internetska web adresa prvo je mjesto koje će vaši klijenti posjetiti. Samim time ona je zaslužna i za prve utiske koje klijenti stječu o vašoj djelatnosti, poslovanju, proizvodima...

Može biti prezentacijskog karaktera, katalog, internet trgovina ili internetski portal sa dimamičnim sadržajem, no danas je jednostavno neophodna bez obzira koliki je opseg vašeg poslovanja. Imate li obrt, malo, srednje ili veliko društvo, udruga ste, sportski klub ili umjetnik, svejedno je, na vašoj web adresi treba biti reprezentativan i vjerodostojan web sajt.

Profesionalno izrađen i dizajniran web sajt vašu će djelatnost podiči na višu i zahtjevniju razinu poslovanja ali time i povećati uspješnost.

Takva usmjerenost, odnosno moderan i kreativn dizajn i kvalitetno izrađen web sajt, posjetioca će fokusirati na poruku koju im baš vi želite prenijeti, na korisnost, ljepotu i fukncionalnost vaših roba ili usluga čime on postaje kupac odnosno korisnik vaših usluga.

Kako bi vam u tome pomogli pri kreiranju web sajtova strogo vodimo računa o svim kriterijima vjerodostojnosti koja je osim profesionalnog, modernog i kreativnog dizajna glavni preduvjet za takvu učinkovitost, uzimajući u obzir i sve vaše ciljeve i vizije.

Web sajt je i centralni dio Internet marketinga. Na njemu bi trebalo biti dovoljno korisnog sadržaja koji će biti toliko zanimljiv da generira brojne linkove prema njemu. Također bi morao biti optimiziran za Internet tražilice, jednostavan za nadograđivanje i dodavanje novih sadržaja.

Neki od naših radova

Pogledajte i...

Redizajn web stranica

Održavanje web stranica